Kukës, shtohen 3 raste të reja me COVID-19 nga personeli shëndetësor

Janë shtuar edhe 3 raste të reja me Covid-19 në Kukës. Bëhet e ditur se kanëdalë pozitiv ndaj viruesit edhe 3 infermierë.

Tashmë në Kukës ka arritur numri i të infektuarve në 9 dhe janë të personelit shëndetësor.

Gjithashtu mësohet se përgjigjet e analizave dolën mbrëmë në darkë, ndërsa 30 të tjerë rezultuan negativë.

Autoritetet në Kukës deklaruan se testet do vazhdojnë, ndërsa të gjithë duhet të qëndrojnë në karantinë.

Në urgjencën e spitalit rajonal po shërbejnë infermierët e pavioneve pasi të gjithë ata që shërbenin janë karantinuar.

Back to top button