Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Bomba me sahat vënë nga grekët në Shqipëri

Nga: Ardit SALIAJ dhe Luan RUKAJ

Ky është një artikull që duhet lexuar nga të gjithë shqiptarët dhe duhet që të ua dergoni të gjithë miqve tuaj dhe ta shpërndani kudo.

KALI I TROJËS NË ZEMËR TË ATDHEUT. Kombi për të mbijetuar e mbajnë në këmbë gjuha,flamuri,simbolet,traditat,historia,trashgimia kulturore.Kur një nga këto cënohen me qëllim të interesave kombëtare për bën TRADHËTI KOMBËTARE.Anastasios Janullatos shtetas grek kombas grek ç’punë ka ai kryeqeveritar në Shqipëri. Kleriku i huaj e do populli apo e duan qeveritarët tradhëtarë? 

Fan Noli para se të vdiste la amanet të më varrosni me një këngë labe . Po amaneti i Anastasios Janullatos a e dini se cili është ? A e bërët Shqipërinë Greqi? Kush është misioni i kryepeshkopit grek do më shtojë dashurinë për Shqipërinë apo për Greqinë?
Mos të harojmë kush i vrau patriotët Shqiptarë Ortodoks si Dhaskal Todrin,Papakristo Negovani,Petro Nini Luarasi i cili u helmua nga patrikana greke dhe shumë të tjerë…
Fan Noli ne 1908 e ngriti kishën autoqefale në Boston,në 1922 patriotët shqiptarë në një kongres të posaçëm shpallën kishën autoqefale shqipe.

Qeveria Shqiptare, në vënd që të mbështeste ardhjen e At Artur Liolinit nga SHBA, si pasardhes i Fan Nolit,sjell nga Greqia KALIN E TROJËS ANASTAS JANULLATOSIN kryeqeveritar në Shqipëri.
QEVERIA E SHQIPERISË KA TRADHËTAR INTERESAT E KOMBIT SHQIPTAR ME ATË QË BËRI .D.M.TH QË PRANOI VARËSINË E KISHËS KUR GJITHË BOTA ËSHTË E PRIRUR DREJET PAMVARSISË
Duke pare situatën konkrete është për të vënë alarmin përsa i takon kishës ortodokse në Shqipëri sepse arrihet statusi i AUTOQEFALISË (mëvetësia)gjithë populli shqiptar pa dallim feje ka investuar gjak,shpirt,sakrifica,jetë njerezish sepse çdo herë ka patur rezitencën mbytese të kishës greke. AUTOQEFALIA e kishës ortodokse shqiptare ka qënë si një formë pavarsije për gjithë popullin shqiptar,,,dhe vjen një ditë që pa pikë ndergjegjjeje kombëtare,pa pikë morali, në errësirë informative,Sali Berisha tradhëtar i tradhëtarëve i hedh poshtë gjithë këto sakrifica kombëtare duke firmosur kryesimin e kishës tonë ortodokse nga një grek.

INTERESAT E KOMBIT SHQIPTAR E KËRKOJNË që Anastas Janullatosit shtetas grek kombas grek duhet të largohet në mënyrë demostrative,dhe ti hiqet e drejta të hyjë më në Shqipëri për shumë arsye se ka cënuar interesat e kombit Shqiptar. Anastas Janullatos është grek dhe është dërguar nga Greqia me mision për të mos pasur kishë shqiptare pasi ortdoksët e Shqipërisë konsiderohen grekë nga kisha greke e Greqia. Është për tu theksuar se për turpin tonë Shqipëria e ka humbur përkohësisht betejën me Greqinë, duke çuar dëm dhjetëra vite suksesi. Është një betejë e gjatë. Shqiptarët duhet të mendojnë që kur të lëjë uratat janullatosi, mos të varroset në Shqipëri sikurse do ai. Kisha shqiptare duhet të drejtohet vetëm nga shqiptarët. As Janullatos, as nxënësit e tij, nuk duhen qasur pasi janë thjeshtë shërbëtorë të Greqisë.
Nuk arij të kuptoj si vazhdon të qëndrojë ende në pozicionin e krypeshkopit Anastas Janullatosi. Ai është një grek, që mbron interesat e nje tjetër kombi, ai synon greqizimin e popullsise në jug, ai kërkon autonomine e atij që quhet nga shovinistet Vorio Epir, ai ka dalë haptazi si amplifikues i greqizimit, në kodikun e brendshëm të organizimit të Kishës Ortodokse, specifikohet se kryepeshkopi duhet të jetë shqiptar!
Qendrimi i Janullatosit në atë post është gjë jo e mirë për Shqipërinë dhe shqiptarët, me këtë ne shqiptarët kemi shkatërruar atë që Fan Noli ngriti para 80 vitesh, Autoqefaline e Ortodoksisë!
Anastas Janullatosi që kur u dërgua në Shqipëri kishte vetëm një mision që të greqizonte sa më shumë zonën e jugut nëpermjet objekteve fetare që sot mund ti gjesh në të gjithe jugun dhe në Shqipërinë e mesme , të gjitha kishat katolike janë kthyer në ortodokse sepse teoria greke se të gjithë ortodokesit janë grekë.Pra janullatesi ka ardhur në Shqipëri i dërguar nga politika dhe për arsye që të gjithe tani pas 18 vitesh i dinë shumë mirë po neve mire na e bëjnë që jemi shndërruar në një popull pa kurrefarë dinjiteti se cili komb ka sot në krye të instuticioneve fetare njerez të kombesive te tjera ,ASNJË ata as nuk e imagjinojne një gjë të tille,vendi i paradokseve është vetëm Shqipëria.

Prania e Anastas Janullatos, 81 vjeç, në krye të Kishës Ortodokse Shqiptare, prej vitesh është kundërshtuar nga ortodoksët shqiptarë brënda dhe jashtë vendit. Njëri prej tyre, At Nikolla Marku, prift i kishës ortodokse “Shën Maria”, në Elbasan, njëkohësisht përfaqesues i kishës ortodokse autoqefale kombëtare shqiptare thotë duke cituar nenin 34 të Patriakanës, se “çdo komb ka të drejtë të ketë kishën e tij të pavarur dhe Kryepeshkopin e racës së vet”.
Çfarë është duke ndodhur me kishën tonë ?
Kur do te kemi klerikë shqipetarë në krye?
Ka ndonjë mendim për ringritjen e klerit shqipetar në postet drejtuese ?
Sipas deklaratës të At Artur Marku ky Janullatusi ka bërë që të ndrrohen të gjitha ikonat e kishës shqiptare me ato greke duke pretenduar se në Shqipërin e Jugut është Gerqi pra kishën e përdor për qëllime politike.
Për komunitetin Çam dhe për Arvanitasitnë Greqi të cilët janë shqiptar nuk paska të drejta .Por politika greke vazhdon të jetë asimiluese ndaj popullsise shqiptare në Gerqi.
Anastasios Janullatos e bëri punën e tijë e helmoi gjithë popullin ngriti kishat sipas stilit grek nga jugu në veri dhe lapidarët në majë të kodrave ktheu në kryqe të përmasave të mëdhaja. Anastasios Janullatos po i afrohet avash avash vdekja e tijë por edhe këtë e ka menduar dhe po i kërkon qeverisë shqiptare për varimin e tijë në tokën shqiptare që të vinë pelegrinazhi nga greqia të bëjë vizitë tek varri i tijë dhe njëkohësisht përcakton se varoset në tokën e tija dhe jo në tokë të huaj. Qeveritarët duhet ta ketë të qartë se Çështja Anastasios Janullatos duhet të zhduket një orë e më pare nga teritori Shqiptar. Zgjidhjen e kësaj Çështjeje Madhore të kombit shqiptar duhej ta merrte përsipër shteti shqiptar, pra, klasa politike që drejton vendin, e cila, paraprakisht, duhej të çlirohej njëherë e mirë nga vargonjtë e servilizmit të pështirë, me të cilët shovinizmi grekomadh dhe kisha shoviniste greke e kanë lidhur këmbë e duar. Veç kësaj, kjo klasë politike duhej të hiqte dorë nga kompleksi i inferioritetit, nga psikologjia e vasalitetit dhe e mercenarizmit në marrëdhëniet me të huajt.
Anastas Janullatosi Kryepeshkopi Kishës Ortodokse e ka mbushur kupën me kohë për ngjarjen në Himarë ku dërgon një mesazh publik ngushëllimi për familjen e të ndjerit, ku ndër të tjera thotë se “këto veprime dhune përbëjnë kërcënim të bashkëjetesës paqësore” etj,etj. Me fjalët e tij, Urata kërkon qetësi dhe jo hakmarrje, por ne shohim haptas se ky “pikëllim” i këtij njeriu të zotit nuk bën gjë tjetër veç se hedh benzinë në një zjarr të mbuluar paksa kohët e fundit. Si qytetar shqiptar, dua ta pyes kryepeshkopin grek të Kishës Ortodokse Shqiptare: “që nga fillimi i aktivitetit të tij në vendin tonë, sa herë ka reaguar apo është pikëlluar kur nga atdheu i tij Greqia kanë ardhur me dhjetëra pa e ekzagjeruar mund të them me qindra djem nënash shqiptare të vrarë nga ekstremistë antishqiptarë dhe shumë raste nga policia greke?
Anastas Janullatosi do të kishte përveç vlerave humanitare dhe një kod etik atëhere do të ikte nga posti kryepeshkopit me kohë se detyra ju përmbush dhe jo të urdhëronte priftërij të nbushnin varret në Këlcyrë me kocka shqiptarë për të shtuar numrin e varrezave të ushtarve grekë.

Kisha Ortodokse ne qender te Tiranes ne ndertim

Qeveria Shqiptare i jep Anastas Janullatos nyjen kryesore të tuneleve nëntokësore të Tiranës i cili e merr nën kontrollin e tijë.

Nyja kryesore e rrjetit të tuneleve nëntokësore, të ndërtuar në kohën e komunizmit dhe që përshkon kryq e tërthor Tiranën, gjendet pikërisht në kryqëzimin ku është hyrja kryesore e Ministrisë së Mbrojtjes. Kjo nyje është një kryqëzim i shumëfishtë i tuneleve nëntokësore që vijnë nga drejtime të ndryshme, dhe nëpërmjet saj mund të kalosh lehtë në të gjitha linjat e rrjetit të tuneleve. Një tjetër qytet nëntokësor është poshtë qytetit të dukshëm të Tiranës. Këtë gjë banorët e Tiranës e kanë ditur që në kohën e komunizmit, kur ky qytet nëntokësor po ndërtohej nga regjimi i asaj kohe, si një minimetro e vërtetë, që i binte kryq e tërthor Tiranës, me një dendësi të veçantë në qendër dhe përreth saj, ku ishin përqëndruar rezidencat e niveleve të larta të nomenklaturës, si zyrat, ashtu dhe banesat. Pavarësisht se këto tunele nuk përdoren më sot dhe mirëmbajtja e tyre është lënë pas dore, nyja kryesore e rrjetit të tuneleve mbetet një objekt i rëndësisë së veçantë, se nëpërmjet saj mund të qarkullohet lehtësisht nëpërmjet rrjetit të tuneleve drejt ndërtesave ku janë vendosur të gjitha institucionet kryesore të shtetit shqiptar, përfaqësitë diplomatike të huaja, kompani të rëndësishme ndërkombëtare që operojnë në Shqipëri etj. Këto veprime që bën Greqia në Zemër të Atdheut në Shqipëri a mund ti bëjë Shqipëria në një zemër të Greqisë?

Varret Kosin, Permet
GREKU KA FANTAZINË NË GJAK PËR DJALLËZI DINAKËRI PËR TË REALIZUAR QËLLIMIN E TIJË TË RETHON ME DASHURI KUR DO TË TË FUTË THIKËN NË PABESI .
Qas maçin në sofër që të hajë thelat .A i mori parasysh qeveriia pasojat që rjedhin apo ky është objektivi I tyre? Qeveritarët me ndërgjegje të pastër na kanë kthyer në koloni të grekut.Nuk është hera e parë që qeveritarët kanë cënuar me qëllim interesat e kombit ata po dalin në mënyrë të hapur kundër popullit shqiptar këto e vërtetojnë faktet e shumta.
Janullatos për të përmbushur detyrat nga Athina urdhëronte prifterij të nbushnin varret në Këlcyrë me kocka shqiptare për të shtuar numrin e varrezave të ushtarve grekë. 
Para një viti e gjysëm Sali Berisha vendosi që emri i një rruge në qëndër e qytetin e Korçës i vihet kryepeshkopit grek Anastasios Janullatos.Dije ishte kënga ,Shqipërinë e mori Turku ,Shqipëtar Shqipëtar ,mos ri po duku Shqipëtar ,Sot qeveritarët TRADHËTARË cënojnë me qëllim interesat e kombit Shqiptar.Më 25 shkurtit 1914, shovinistët greke theri si bagëti 75 burrat e fshatit Kosinë të Përmetit.Më 29 prill 1914 shovinistët greke theri si bagëti 217 burrat e fshatit Hormovë të Tepelenës.Me ardhjen e demokracisë Lapidaret e tyre janë shkatruar dhe në vend të tyre qeveritarët tanë kanë ndërtuar varrezat e shovinistave grekë.Kush i bën këto veprime konkrete ata që duan Shqipërinë apo ata që nuk e duan Shqipërinë? Çfarë mund të bëjë ARMIK I POPULLIT më tepër se kaq? Mendoj dhe njëkohësisht e kërkojnë interesat e Atdheut që të hiqet emërtimii rrugës në qytetin e Korçës të kryepeshkopit grek Anastasios Janullatos dhe të vihet emiri MASAKRA SHOVINISTE E GREKUT.
Kisha “Ngjallja e Krishtit”, Ksamil
Emërtimii rrugës në qytetin e Korçës të kryepeshkopit grek Anastasios Janullatos e kërkonin interesat e Shqipërisë apo të Greqisë?Kush ka më shumë vlerë për Berishën për të respektuar dëshmorët e Atdheut apo Janullatosi grek? Çfarë vërteton emri i një rruge në qytetin e Korçës të kryepeshkopit grek Anastasios Janullatos I hap rrugën integrimit apo SHKOMBËTARIZIMIT?
SALI BERISHA MBOLLI FARËN E GREQIZIMIT TË SHQIPËRISË DUKE INSTALUAR QARQET SHOVINISTE GREKE NË ZEMËR TË ATDHEUT .
CILAT INTERESA E KËRKONIN Anastasios Janullatos shtetas grek kombas grek kryeqeveritar në Shqipëri klerike I huaj e kërkonin interesat e Shqipërisë apo të Greqisë? A i morën parasysh pasojat që rjedhin apo ky është PRIORITET I QEVERISË SHQIPTARE?
Kush i bën këto veprime konkrete ata që duan Shqipërinë apo ata që nuk e duan Shqipërinë? Çfarëmund të bëjë ARMIK I POPULLIT,TRADHËTARI KOMBIT SALI BERISHA më tepër se kaq?
Kisha “Ngjallja e Krishtit”, Ksamil
Rast të freskët kemi në Kosovë ku shumica e kishave katolike dhe e xhamive u kthyen në kisha ortodokse . Faktet e fundit të publikuara nga mediat serbe tregojnë qartë se Kisha Ortodokse Serbe në Kosovë nuk është marrë asnjëherë me punët që i takojnë, predikimin e fesë, por më shumë më çështjet politike, duke paguar lobistët në SHBA që do të kundërshtonin pavarësinë e Kosovës.

Në qytetin jugor të Ksamilit Anastasios Janullatos në themelet e kishës ka vendosur gurë të mëdhenj të sjellë nga Athina të shkruara me shkronja greke .

Jemi duke zbuluar me anë te punëtorëve që kanë bërë ndertimin e kishës se Ksamilit  ku na është treguar një fakt tragjik nga burime kofidenciale nga vete drejtusi i punimeve.“Në hapjen e themeleve më është urdhëruar të vendos një gurë me përmasa të mëdhaja të ardhur posacërisht nga greqia“.Sipas tij mendohet të jetë një gur 2000 vjecar nga informatat që ai kishte dëgjuar fshehurazi nga greket në atë kohë.“Mbi të ka pasur vetëm disa shkrime më shkronja greke“.

Çfarë do vërtetoin më vonë ato gurë të shkruara në greqisht të sjellë nga Athina se është tokë shqiptare apo toke greke?
Si ta kuptojmë këtë qëndrim të Qeverisë,rastësi ,lajthitje,paaftësi apo ortakëri me DJALLIN Anastas Janullatosin ?Cila është arsye më bindëse që ti besojmë Anastas Jnullatosit ?
DINAKËRIA E GREKUT PËR TË MBROJTUR TERITORET QË I KA MARE SHQIPËRISË KËRKON AKOMA TERITORE SHQIPTARE NË VËND QË TA BËJMË NE NJË GJË TË TILLË E BËN GREKU PËR ARSYE KA VËNË NË KRYE TË QEVERISË TË MAJTË DHE TË DJATHTË AGJENTURAT E TYRE. 

Kisha “Ngjallja e Krishtit”, Ksamil
 A duhet ti besojme politikes shqiptare ?
A mendon dikush rreth asaj se çfarë duhet të bëhet ???
Kur do te kemi politikan shqiptar ti shërbejn vendit?
Kush e ka radhën tjetër pas këtyre kronikave të zeza?
Kush e miratoi kërkesën e tyre shoviniste antishqiptare?
Mos vallë është një skenar i pregatitur nga guzhinat eAthinës dhe e miratuar nga qeveritarët shqiptarë për të mbrojtur krimet e politikanëve që janë të zhytur gjer në fyt me krim politik,krim ekonomik,krim psikollogjik ? Mos vallë këtu fshiet një lojë e përbashkët ndërmjet dy qeverive? A i morën pasysh qeveritarët shqiptarë pasojat që rjedhin apo ky është objektivi i tyre? A duhet ti besojme politikes shqiptare … Cila eshte arsye me bindese qe ti besojmë qeveritarëve shqiptar ?
Kush duhet të përgjijgjet para drejtësisë Janullatosi apo Sali Berisha ?
Ekzistonte mundësia nga ana e qeverisë për të evituar helmimin e tokës Shqiptare?
Kush mund të japi garanci që këto veprime të Anastas Janullatosit nuk ka bërë në te gjitha kishat e ngritura nga ai?
Kisha “Ngjallja e Krishtit”, Ksamil
Këto dhe shumë të tjera do ti bëjmë të mundur duke zbuluar gjithcka në vazhdimësi dhe duke i publikuar së shpejti me fakte konkrete pasi jemi duke investiguar kete ngjarje.

Ç’farë e ka penguar opozitën që nuk kërkon dënimin dhe largimin e kryepeshkopit Anastas Janullatosit për veprimtari kriminale antikombëtare për dhunimin e monumenteve kulturore shqiptare?

Cila është fytyra e vërtetë e Anastas Janullatosit që bën këto padrejtësi shqiptarëve, ka në plan të mbjell dashuri, apo ka në plan të mbjellë SHKOMBËTARIZIMIN?
A ka gjë më të paskrupullt, në këtë botë kur padrejtësinë ta bën vetë i zgjedhuri kur në emër të mirësisë ka varosur të gjallë shqiptarët me helmimin e tokës shqiptare?
Kryetari I Bashkisë të Gjirokastrës nën presionin e tradhëtarit Sali Berisha e detyron që të pranojë kushtet e Anastasios Janullatos që të pranojë kushtet e klerikut të huaj grek Janullatos për të hapur shkolla fetare greke . Cili është PRIORITETI I Berishës të integrojë shqiptarët apo të shkombëtarizojë shqiptarët? Doni te dini vertete se në Korçë nxënësit mësojnë se Jugu i Shqipërisë është Greqi.Në qytetin ku 120 vjet më parë u çel Mësonjëtorja e Parë Shqipe keta fëmijë,falë liçencës që “Omiros” ka marrë nga Ministria jonë e Arsimit, e nisin ditën me mësimin: “Vorio-Epiri iu bashkua padrejtësisht shtetit shqiptar. Në fshatin Boboshticë të Korçës ku grekët vetë ali e vetë kadi bënjnë si duan .Qas maçin në sofër të hajë thelat.Ish Ministri Arsimit GENC POLLO AGJENTI I GREKUT TRADHËTAR I KOMBIT i jep liçencën si pa të keq institucioneve të huaja greke për të kryer çdo veprim . Shkollën shqipe e kanë katandisur sikur ka rënë bomba me 5 nxënës dhe shkollën greke të regulluar .Nga që kanë regulluar shkollën greke 350 nxënës shqiptarë mësojnë gjuhën greke. Si ta quajmë këtë qëndrim të qeverisë shqiptare ka për qëllim të shtojë dashurinëpër shkollën shqipe apo për shkollën greke?
CILAT INTERESA E KËRONJNË që shqiptarët të mësojnë gjuhën greke interesat e Shqipërisë apo të Greqisë ? Çfarë vërtetojnë këto veprime konkrete I hap rrugën integrimit apo SHKOMBËTARIZIMIT TË SHQIPTARËVE?Greqia është I vetmi shtet I Europës që nuk ka xhami në kryeqitetin e sajë Athinë.Greqia është I vetmi shtet në Europë që nuk ka vare për myslimanët por I varrosin 600 km larg Athinës në Komotini kufi me turqinë Çfarë vërtetojnë këto dashurinë për myslimanët apo urejtjen për myslimanët?
Anastas Janullatosi Kryepeshkopi Kishës Ortodokse dërgon një mesazh publik ngushëllimi për familjen e të ndjerit, ku ndër të tjera thotë se “këto veprime dhune përbëjnë kërcënim të bashkëjetesës paqësore” etj,etj. Me fjalët e tij, Urata kërkon qetësi dhe jo hakmarrje, por ne shohim haptas se ky “pikëllim” i këtij njeriu të zotit nuk bën gjë tjetër veç se hedh benzinë në një zjarr të mbuluar paksa kohët e fundit. Aksidente të tilla ndodhin çdo ditë në Shqipëri ky prift tani po flet për herë të parë.
Si qytetar shqiptar, dua ta pyes kryepeshkopin grek të Kishës Ortodokse Shqiptare: “që nga fillimi i aktivitetit të tij në vendin tonë, sa herë ka reaguar apo është pikëlluar kur nga atdheu i tij Greqia kanë ardhur me dhjetëra pa e ekzagjeruar mund të them me qindra djem nënash shqiptare të vrarë nga ekstremistë antishqiptarë dhe shumë raste nga policia greke? Në të gjitha rastet autorët e paktë që janë kapur kanë dalë me probleme mendore dhe pas dy a tre muajsh burg janë liruar dhe shumica e vrasjevetë shqiptarëve kanë mbetur pa autorë. Si njeri i Zotit, duhet të kishit shprehur keqardhjen tuaj për ngjarjet e shëmtuara që kanë ndodhur në vendin tuaj kundër emigrantëve shqiptarë qofshin ortodoksë, myslimanë,katolikë, ose ateistë.
Kush ndikoi tek qeveritarët tanë që cënojnë me qëllim interesat e kombit ,rastësia ,lajthitja,paaftësia profesionale apo të shitur kokë dhe këmbë tek greku? Për cilë punojnë qeveritarët shqiptarë për për shqipërinë apo për Greqinë?Si ta kuptojmë këtë qëndrim të qeverisë Shqiptare është paaftësi apo të shitur kokë dhe këmbë tek greku?
A mund ti realizonte këto greku dhe sërbi pa marrë kalanë nga brënda?
,, O balo, të hëngërt tënja të keqen e ke brënda,,!

Ju bëjmë thirrje të gjithë juve që keni në dispozicion informacione dhe fakte per gjithcka madje edhe për këtë kishë ne Ksamil qe folem pak me larte dhe për ndertimin e kishave te tjera,mos ngurroni te flisni por na shkruani në posten elektronike [email protected] , kuptohet dhe duke ruajtur anonimitetin nëse është e nevojshme për arsyet tuaja personale.

Nga: 
Ardit SALIAJ dhe Luan RUKAJ 

17 Komentet

 1. …Juve ju lumt për këtë informacion ,por këtë ,unë mendojë ,duhet t'a trajtojmë në mënyrë akaademike,akademiket dhe historianët huhet të na informojnë dhe me fakte konkrete ,ne menyrë akademike ta demaskojmë ,pastojë edhe populli shef e vlerëson dhe reagon ,siç ka reaguar gjithë herë,edhe gjatëkoherave ma te errëta,e edhe tani,sigurishtë qe do te reagoj ,por ,por në menyrë ma moderne ,e jo në menyrëstihike ,qe ne te shumten e rasteve gjanat kanëmarrëkahje të kunderta.

 2. Mendoj qe nese rregulli e permban qe ne krye te Kishes Ortodokse Shqiptare duhet jete jete nje shqiptar atehere i takon kesaj kishe te zbatoje rregulloren.Por sa per ate qe Janullatosi eshte grek per mua personalisht nuk ka asnje te keqe sepse edhe Pali qe vinte ne Iliri per te perhapur kristianizmin me sa di une ishte qytetar romak me kombesi çifute.Kjo si shembull sepse eshte i pekrahasueshem sherbimi qe i beri Pali njerezimit me rastin konkret.Problemi eshte te dale ne driten e diellit me se meret vertet ky Janullatosi mendoj.

 3. ketij sali trapit duhet ti vije dita perfundimtare…..pastaj janullatos pederastit qe kerkon te varroset ne toke shqiptare…. po si mund ta mendoj ai nje gje te tille …. kjo toke ka mbajtur vetem gjak shqiptari….turp ti vije…. uroj me gjithe forcen e zemres time qe ta perpij ndonje kancer… amin o zot…zgjohuni shqiptar nuk mbajme dot parazite te huaj…. hiqeni qafe…eshte dhelper greke por ne jemi ujq shqipetare…… grek=kolere

 4. gjithmone greket na kane rene ne qafe….e merrni dot me mend se sa shqipetare jane vrare ne greqi ….nenat dhe baballaret e tyre i kerkojne akoma por kockat e tyre nuk dihen se ku kane perfunduar…. jemi kaq te denuar nga zoti?…. jo nuk mund ta mendoj…. jane politikanet tane ata qe nuk i kane vene fre ketyre gjerave…akoma vazhdojne dhe vrasin ne greqi sikur te jene shqipetaret kafshe… ngrihu o popull sa nuk eshte vone vereni para drejtesise gomar saliun dhe te tjeret me rradhe…nje populli nuk kane se cfare ti bejne kurse nje njeriu si saliu e rrjepim te gjalle…. administrator ju lutem botojini keto ngjarje neper gazeta…boto edhe komentet…se populli shqiptar nga streset qe ka ka harruar se kush eshte shqiperia…ju lutem

 5. poshte sali gomari….. poshte politika e sali karagjozit…..poshte janullato bythqiri….poshte greqia rrofshin shqiptaret kudo qe jane….ne djall tradhetaret e shqiperise…..

 6. Turp ti vije ketij Sali Shkerdhatovic qe ben te tilla ne favor te keq ndaj Shqiperise.Ketij duhet ti vije fundi perfundimtar duhet te ngrihemi qe te gjithe e ta zhdukim kete semundje te keqe qe ka infektuar tere popullin Shqiptar.

 7. une keto nuk i kam pare ne kisha greke,nese kemi te drejta ne,leri te ken edhe ata.jo ne?jo edhe ata.mos te jemi racizma atje ku nuk duhet.nese ka shkelur prifti grek ligjet e shtetit athere duhet te vej ne gjyq per shkeljet qe ka bere,edhe me largim nga shqiperia sic e bejn greket tek shqipetaret, jo sepse eshte me origjine greke por per akuzat qe ka mbi siper

 8. nuk e di kete frym qe shprehn ju kush e jep por doja te thoshja qe ne si rrace shqiptare nuk duam njeri tjetrin kur ketu ne greqi ku jetoj shumica e emigranteve jan shqiptar afersisht 60% po thuajse ketu te te githe ata qe kane kohe sic jane polones rumun dhe te tjera kane shkollen e tyre ndersa ne shqiptaret nuk duam te degjojm si emer shkolle shqiptare sepse jemi dhe bejm per shqiperin nje shprehje bukur e Jhon Kenedi. MOS PYESNI SE CA BERI ATHEU PER JU POR PYESNI VETEN SE CA BEM NE PER ATHEUN. dhe ndalone atepropagante dhe gjykatesi per te tjeret kur ne jemi kom i pa dashur dhe jo per te fur ne sherr. faleminderit nga Erioni

 9. nuk e di kete frym qe shprehn ju kush e jep por doja te thoshja qe ne si rrace shqiptare nuk duam njeri tjetrin kur ketu ne greqi ku jetoj shumica e emigranteve jan shqiptar afersisht 60% po thuajse ketu te te githe ata qe kane kohe sic jane polones rumun dhe te tjera kane shkollen e tyre ndersa ne shqiptaret nuk duam te degjojm si emer shkolle shqiptare sepse jemi dhe bejm per shqiperin nje shprehje bukur e Jhon Kenedi. MOS PYESNI SE CA BERI ATHEU PER JU POR PYESNI VETEN SE CA BEM NE PER ATHEUN. dhe ndaloni ate propagante dhe gjykatesi per te tjeret kur ne jemi komb i pa dashur dhe jo fusim ne sherr sepse ketu po jetojm qe ketu u bem te pasur dhe me vilat ketu na kane vjedhur ketu kemi vjedhur se po te ishin keta greket ne vendin tone sdo ti mbanim 24 ore se jemi me rracista po sna pelqejn dhe mos fusni ne sherr se ketu po jetojm nuk na sollen me zor por erdhem me kok fortesin tone se ai sy palari sali berish dhe kylyshi i amerikes na ka mare leket dhe ne sot e kemi ne pushtet kete te shohim dhe jo te flasim se ne i dim te gjitha boll me kete propaganten. faleminderit nga Erioni

 10. urimet me te mira qe ke bere gjithe kete artikull qe ka nje vlere dhe rendesi te madhe per te gjithe shqipetaret te cilet vuajne pasojat e kesaj kishe dhe politike greke e cila cdo dite kerkon te na beje copa copa.
  TE LUMTE

 11. hallall djema per informacionet qe na jepni,sa per ate priftin e digjeneruar do ti vij ora qe da varin prej mjekrre se u ngopem me mashtrimet e ketyre rracistave grek qe shfrytezojn rastin ,por kur kemi keta plerat ne qeverri pse mos te bejn .o popull te gjith me nji qellim dhe te bashkuar ty tregojm vendin ,

 12. bravo po te gjitha keto qe ke shkruar shko dhe publikoi te faqja e kryeministrit tone te nderuar, qe dhe ato mlitantet e tije ta dine se kush na komandon….ti stimo

 13. shqipetaret e fitojne me lufte (nder shekuj) e e humbin me politike … me kesi lloj njerzish me bishte -te eger si puna e Saliut.

 14. Skandali dhe turpi me i madh i politikes shqiptare, djathtas e majtas, qe i ka demaskuar ne jete te jeteve per tradhetine e ndyre te tyre ndaj Shqiperise, eshte prezenca ende ne detyre e konsullit grek te Korçes, i cili deklaroi hapur ne Korçë dhe Greqi qe ''Vorioepiri eshte Greqi'' dhe qe lufton per ta bere kete ender realitet. Me mosveprimin per ta shpallur person te padeshirueshem, eshte neperkembur hapur sovraniteti i Shqiperise dhe ligji. Per reciprocitet, çdo te ndodhte me nje konsull shqiptar po te deklaronte (madje me te drejten historike) qe Epiri (nga gjiri i Ambrakise ku gjendet Preveza e ne veri) ka qene e duhet te behet pjese e Shqiperise dhe se po lufton per kete gje? Dhe ne rast se qeveria e politika greke nuk do te reagonte per ta larguar '' qofte edhe me miresjellje'' , si mendoni qe do te vepronin grekerit? Mjafton te kujtoj qe per gjera shume me te parendesishme i kane rrahur e qelluar me veze e kepuce. Tjetrin mos e duaj , por hakun ia ruaj: le te marrim paksa shembull edhe ne shqiptaret e pandergjegjesuar nga fqinj[t tane per kurajon e trimerine e tyre qytetare dhe para se te behemi mercenare te jemi atdhetare e mbrojtes te vetes, familjes, komunitetit vlerave dhe dinjitetit kombetar. Po te ishim nje popull i tille nuk do te guxonte asnje kodosh politikani te tallej dhe te bente tregeti me interesat tona madhore se do te turperohej e linçohej publikisht nga i madh e i vogel, pa dallime politike, krahinore, fetare e gjinore. Ndaj o shqiptare, hajde te mendojme, te kuvendojme e te bashkohemi rreth interesit t e perbashket,nen shembullin e paraardhesve tane Rilindas qe e bene Shqiperine me eshtrat e gjakun e tyre dhe qe ne duhet ta ruajme e ta perparojme. Te mos e shesim zemren e shpirtin per ca palopolitikane, por mbi te gjitha te veme interesin tone qe eshte i lidhur me vendin tone, Shqiperine. Te heqim dore nga iluzionet e kota si qytetar i evropes e i botes, kur nuk jemi bere ende qytetare te ndergjegjesuar te vendit tone.
  Sa per Janullatosin e kallamkusurin ai eshte nje produkt kalimtar i krizes qe po kalojme ne si ortodokse e shqiptare, qe jemi gati te i sherbejme tek djalli, kur na premton te na shpetoje nga halli.

 15. Bravo djema..nje shkrim sh i bukur dhe realist..jemi vertete per te arshur keq..duket sikur na mbron zoti se politikanet tane e kan shit me kohe shqiperine..jane ndyresira..te pamoralshem..RROFTE SHQIPERIA.

 16. NJE SHKRIM I SHKELQYER DJALE. ATA BEJNE SIKUR NUK I DEGJOJNE KETO GODITJE POR DUHET ME FORT TI GODISNI GOMERET NE KOKE

 17. Nese varroset ne shqiperi ky Janullatos propozoj qe te varroset afer ose bashke me Sali Berishen. Besoj qe nuk do vijn per pelegrinazh Greket kur te shohin edhe Saliun aty afer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button