Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Diaspora: Festivali i Traditës vijon virtualisht

TRASHËGIMIA SHQIPTARE

Festivali i rëndësishëm ku shpalosen tradita dhe kultura shqiptare në botë, këtë vit vjen online. Sikurse kanë bërë me dije organizuesit, Festivali i Traditës së Këngëve dhe Valleve Popullore, me pjesëmarrjen e grupeve valltare nga SHBA-ja dhe Kanadaja, organizohet në mënyrë virtuale, si shkak i pandemisë.

Festivali i përvitshëm organizohet nga Albanian Heritage Foundation, në bashkëpunim me shoqatat dhe anëtarët e palodhur të diasporës, me qëllimin për të ruajtur traditat kombëtare.

Realizimi i këtij festivali është nën kujdesin e: Fondacioni i Trashëgimisë Shqiptare i Gjirit Tampa. Organizata Shqiptare e Biznesit dhe Rrjetit, Lidhja e Shkrimtareve dhe Artisteve Tampa Bay, Qendra Kulturore Islame Shqiptare. Organizata Shqiptare Amerikane e Grave – Kapitulli i FL dhe Organizata Shqiptare Amerikane Jugperëndimore FL.

Back to top button