Osmani: Nuk hyj në listën e LDK-së nëse bën koalicion me partitë që kanë zhvatur Kosovën

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, kërcënoi se nuk do të hynte në listën garuese me LDK-në, nëse kjo parti do të kërkonte të bënte koalicion me partitë e PAN-it.

“Nëse dëshironi të kërkoni besimin për të hyrë në koalicion me parti që e kanë zhvatur Kosovën, unë nuk i hyjë asaj liste. Por ju dilni dhe matuni para qytetarëve sepse s’mund të fshiheni më prapa meje”, tha Osmani.

Nënkryetarja e LDK-së, tha se nxitimi i partisë së saj për të proceduar me mocionin e mosbesimit të Qeverisë nuk mund të arsyetohet me dialogun si argument.

Ajo tha se tarifa tashmë nuk ekziston, por ka trajtim të barabartë në aspektin tregtar mes Kosovës dhe Serbisë.

loading...
Back to top button
Close