Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

11 mjekë e infermierë me COVID-19, Shqiptarët e Kumanoves pa personel shëndetësor

LAJME JO TË MIRA NGA MAQEDONIA E VERIUT

11 punonjës shëndetësorë nga Spitali i Kumanovës janë infektuar me koronavirus.

Tre nga reparti i rentgenit, tre nga reparti i kirurgjisë, një infermiere nga reparti i Gjinekologjisë, një ndihmës dhe një mjek specializant nga repari infektiv.

Drejtoresha e spitalit, Snezhana Zaharieva, thekson se tashmë ka njoftuar Ministrinë e Shëndetësisë dhe për momentin janë në pritje për ndihmë nga institucionet tjera shtetërore.

Back to top button