Diaspora shqiptaro-kanadeze dhuron 135 mijë dollarë për të prekurit nga tërmeti

Është bërë e ditur se diaspora shqiptaro-kanadeze ka dhënë kontributin e tyre financiar prej 135.000 $ për të mbështetur përpjekjet e lehtësimit në Shqipëria pas tërmetit shkatërrues që mori shumë jetë dhe la të tjerë të pastrehë,

Po ashtu diaspora kanadeze shpreh mirënjohjen e thellë për qeverinë kanadeze dhe për të nderuar David Lametti për rritjen e çështjes me departamentin e punëve të jashtme kanadeze

Loading...

Duhet theksuar se qeveria kanadeze do të mbikqyrë situatën në Shqipëri nëpërmjet Kryqit të Kuq Kanada, i cili do të jetë institucioni përgjegjës për të mbledhur dhurim në të ardhmen dhe të ndihmojë më tej nëse është e nevojshme.

Loading...
loading...
Back to top button
Close