24-vjeçarja Shqiptare, deputete në Zvicër (VIDEO)

24 vjeçarja me origjinë nga Kosova është zgjedhur deputete në Zvicër.

Një shqiptare 24 vjeçare është zgjedhur deputete në parlamentin e kantonit të Cyrihut.

Qëndresa Sadriu nga Gjilani thotë se prioritet e ka shkollimin e të të rinjve, barazinë gjinore dhe angazhimin për të pastrehët.

loading...
Back to top button
Close