Shihini për herë të fundit! Perlat që po shkatërrohen nga babëzia (FOTO LAJM)

Mjaft perla rrezikojnë zhdukjen dhe shumë të tjera janë zhdukur në vend për shkak të babëzisë për të ndërtuar mbi to HEC-e.

Sëfundmi është dhënë alarmi për kanionet e Holtës në Gramsh.

I njëjti problem shfaqet edhe në Zagori, ndërsa mbeten zona të nxehta edhe lumi Vjosa si edhe HEC-et mbi Valbonë.

Në galerinë e mësipërme gjeni disa nga perlat e Shqipërisë që rrezikojnë shkatërrimin prej babëzisë momentale të shqiptarëve dhe qeveritarëve të tyre. /albeu.com//ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close