Shqiptarët e Iliridës në BE si SHQIPTAR! Kështu do të duket letërnjoftimi juaj i ri!

Qytetarët e RMV kanë të drejtë të lëvizin me letërnjoftim në shtetet fqinje.

Me inkuadrimin e RMV në BE do të lëvizin në mbarë Europën vetëm me letërnjoftim.

Me ndryshimet e reja në amendamentet kushtetuese që u fituan falë këmbënguljes së Lëvizjes BESA shqiptarët në letërnjoftim, përkrah shtetësisë e cila do të jetë e Maqedonisë, do ta kenë edhe kombësinë #SHQIPTAR dhe jo Maqedonc.

Kështu do të mund të lëvizin në mbarë Europën me idenditetin e vet si shqiptar.

Shkruan anëtar i Krysisë së Lëvizjes BESA, Adnan Azizi/ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close