Kur grekët në Selanik mbronin serbët më 1999 (foto)

Tubim në favor të “vëllezërve” serbë në 1999 në Selanik, atëhere kur NATO borbadonte ushtrinë serbe dhe shqiptarët iknin nga Kosova refugjatë lufte në vendet e botës.Vetëm Greqia nuk pranojë asnjë refugjat nga Kosova dhe nuk lejojë trupat e NATO-s të kalojnë përmes Greqisë, atëhere u përdor kalimi Turqi-Bullgari.Majtas dhe djathtas janë bashkuar vëllezërit ortodoksë sllavë-grek. Kujtesë historike për popujt e Ballkanit si funksionojnë aleancat…/ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close