Faqet e para të shtypit shqiptar për ditën e sotme (FOTO LAJM)

Të nderuar lexues të zjohushqiptar.info, në foto-galeri do të gjeni një pasqyrë të faqeve të para të gazetave kryesore në Shqipëri dhe Kosovë për ditën e sotme, e enjte 1 shkurt 2018.Gazetat pasqyrojnë titujt kryesorë të ngjarjeve që ndodhën ditën e djeshme, dhe po ashtu një analizë të ngjarjeve më të rëndësishme.
/ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close