Prestigjozja britanike “Express”: Shqipëria, thesari i harruar i Europës s’është më “fabrikë gangsterësh”

Shqipëria ka zënë vend në propozimet e britanikes “Express” si një nga atraksionet turistike më të bukura në Ballkan.“Vendi tolerant ku bien në sy ikonat e kuqe të besimit ortodoks dhe minaret e xhamive, që ka ende gjurmët e komunizmit, në bunkerë si kërpudha i bashkëngjiten peizazhit natyror”.Kështu përshkruhet Shqipëria në seksionin e udhëtimeve turistike të faqes britanike.“Tirana është një qytet i sigurt. Por nëse i pyet banorët e saj për reputacionin e Shqipërisë si “fabrikë gangsterësh”, ata të përgjigjen: Nuk ka rrezik këtu. I kemi eksportuar të gjithë kriminelët”, thuhet në shkrim.Tirana përshkruhet si një qytet plot me variacione për ushqimet tradicionale, jetën e natës dhe gjallërinë.“Më në jug të Tiranës gjendet Berati, një qytet që ka zënë vend në listën e trashëgimisë së UNESCO-s./ZgjohuShqiptar.info

Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close