“La7”: Shqipëria, toka e premtuar e italianëve (VIDEO)

Pas disa dekadash që shqiptarët jetonin dhe punonin në Itali, si duket janë italianët atë të cilët po vijën të jetojnë në Shqipëri.

“La7” i ka dedikuar një reportazh italianëve që jetojnë në Shqipëri, të cilin e titullon: “Shqipëria, toka e premtuar e italianëve”.

Janë të shumtë tashmë italianët, të cilët nuk e shohin Shqipërinë vetëm si vend për pushime, por si një vend ku studiojnë, punojnë dhe jetojnë për vitet të tëra.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close