PROTESTË – “STOP RASTEVE TË MONTUARA” 11.05.2012

PROTESTË
“STOP RASTEVE TË MONTUARA”

Të premten 11.05.2012, në ora 13:30, organizohet protestë, kundër malltretimeve që iu bëhen shqipëtarëve në Maqedoni. Protestat mbahen në çdo shesh të qyteteve shqiptare, duke filluar nga Kumanova, Shkupi, Tetova, Gostivari, Kërçova, Dibra dhe Struga. Organizatorë janë vetë populli, pa prapavija politike.

Të lodhur nga gënjeshtrat dhe manipulimet e partive politike, vendosëm që protestat ti bëjmë pa përkrahjen e asnjërës parti.

Nëse mendon se nuk dëshiron të dalësh, atëherë pyte veten: Si do të ishte situata kur gruaja ose motra ime t’i bën kafe shkaut duke qenë prezent unë me pranga në duar?
STOP NËNÇMIMIT, EJA EDHE TI

Mundesohet nga faqet ne facebook: ” Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut “ dhe ” Zgjohu Shqiptar !!! “ —> “Shperndaje”

loading...

3 Komentet

  1. aha ,,protestat e tyre nuk hyjne ne pune fare ,se vetem allahu akbar bertasin ,ne fillim te mesojne te dalin si dhe te identifikohen si shqiptar pastaj te shkojne neper xhamiat e tyre per te lutur allahun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close