Raporti ISAPS: Grekët të parët në botë për zmadhimin e penisit

Organizata Ndërkombëtare e Kirurgjisë Estetike-Plastike ka listuar vendet ku bëhet numri më i madh i ndërhyrjeve që konsistojnë në zmadhimin e penisit.

Nëse në vitin 2010 ishin amerikanët që bënin më shumë rritje të organit gjenital tek meshkujt, për vitin 2011 renditen grekët.

Sipas Organizatës në vitin 2010 Shtetet e Bashkuara ishin të parat sa i përket kirurgjisë estetike me 3.3 milionë ndërhyrje për zmadhimin e penisit në vit. Kurse brazilianët të dytët në botë me 2.5 milionë ndërhyrje.

Por vitin që u mbyll, ishin grekët që për frymë popullsie ishin të parët në botë duke rritur me deri në 7 inch organin e tyre gjenital. (ZSH)

Mundesohet nga faqet ne facebook: ” Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut “ dhe ” Zgjohu Shqiptar !!! “ —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close