Patriotët e Kuvendit Civil: Të largohet ambasada serbe nga Shqipëria

Duke ndjekur çëshjten dhe situaten në veriut e Kosovës, “Kuvendi i Patriotëve Civil” del në mbrojtjen e këtij territori shqiptar. Ju rikujtojmë huliganeneve serb në veri të Kosovës si dhe regjizorëve të tyre që në këtë rast është Beogradi zyrtar, që këto tentativa janë më se të dështuara.

Veriu i Kosovës ka qenë, është dhe do të mbetet historikisht pjesë e patjetërsueshme e Republikës së Kosovës.

“Kuvendi i Patriotëve Civil” kërkon largimin e ambasadës së Republikës Serbe nga Shqipëria për arsyen e nxitjeve provokatore të konflikteve në veriun e Kosovës por dhe më gjerë në thyerjen e dinjitetit mbarëkombëtar shqiptar.

Kosova bashkë me veriun e saj janë pjesë e pandalshme e Republikës së Shqipërisë prandaj ky është detyrimi jonë vllazëror që gjithmonë do të qëndrojmë pranë tyre.

Ne të gjithë do të futemi së bashku në Evrope, Serbia nuk është e denjë për t’u bere pjesë e Euvropës, shtëpisë sonë të nesërme, është shprehur në një deklaratë për mediat “Kuvendi i Patriotwve Civil”

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button