Para bashkimit të tokave – bashkimi i kokave!

Jemi komb që akoma nuk e dimë sa jemi, akoma nuk kemi inventar të hapësirës, të pasurive tona tokësore, ka thënë lideri i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu, në fjalimin që mbajti në Fakultetin e Ekologjisë të USHT-së në Strugë.

“Sot jemi në një periudhë shumë të rëndësishme, jemi para një sfide të madhe se si do të zgjidhet çështja shqiptare: me armë apo me diplomaci?! Mes tjerash, nuk ka asnjë rast në botë që njeh historia, që është penguar bashkimi”, ka thënë Spahiu në fjalimin e tij.

Sipas liderit të Aleancës Kuq e Zi, shqiptarët janë shoqëri e politizuar dhe e militarizuar partiakisht, varësisht se cilës parti i takojnë, ndaj shqiptarët së pari duhet të synojnë “bashkimin e kokave para se të bashkojnë tokat”.

“Ne, si Shqipëri, në BE duhet të shkojmë të bashkuar”, shtoi Spahiu.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Një koment

  1. “Sot jemi në një periudhë shumë të rëndësishme, jemi para një sfide të madhe
    se si do të zgjidhet çështja shqiptare: me armë apo me diplomaci?! Mes tjerash, nuk ka asnjë rast në botë që njeh historia, që është penguar bashkimi”, ka thënë Spahiu në fjalimin e tij.

    Sipas liderit të Aleancës Kuq e Zi, shqiptarët janë shoqëri e politizuar dhe e militarizuar partiakisht, varësisht se cilës parti i takojnë, ndaj shqiptarët së pari duhet të synojnë “bashkimin e kokave para se të bashkojnë tokat”.

    “Ne, si Shqipëri, në BE duhet të shkojmë të bashkuar”,
    Zoteri Spahiu e ka thene bukur por edhe nje fjale duhet shtuar:Shqiptaret sot jane te politizuar dhe te militarizuar edhe fe-tarisht (religjioni).Kete nuk e kane patur me heret dhe ky ka qene shkaku qe nuk jane zhdukur si komb ende perkundrejt perpjekjeve te gjithe Botes Aziatike dhe Evropiane…Pa gjetur ne ZOTIN tone te perbashket,profetin tone te perbashket,fene tone te Perbashket nuk ka bashkim te KOKAVE as TROJEVE ore z.Spahiu.Shiqo ne Tirane vetem ne nje lagje se sa flamuj te huaj i sheh te varur,sa festa te huaja proklamohen…Shiqo sa shtepi ne mes vedi hyjne dhe dalin me njeri tjetrin si komshinj…!Meqenese gjetja e nje Zotit te perbashket behet me KOKE dhe kokat e sotme te atyre qe jane ne krye te gjerave jane te mbushaura me berllogje te huaja,as bashkim kokash as bashkim tokash nuk eshte i mundur!Bashkimi eshte penguar gjithnje ne histori por nuk eshte penguar pagimi-blerja e bashkimit(Gjermania).Ngushllime nga Disidenti i pare legal politik Europianoperendimor.Murtez Ademaj,Zvicer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button