Topalli u mburr me Migjenin, por nuk e nderoi për 100 vjetorin !!

Kryeparlamentarja Jozefina Topalli përmendi në reagimin e saj se krenohet me gjuhën e Migjenit, Fishtës e Kol Idromenos. Mirëpo harroi se pushteti që përfaqëson apo qeveria dhe partia e koalicioni ku bën pjesë nuk e nderoi veprën e këtij shkrimtari, Millosh Gjergj Nikollës, me rastin e 100 vjetorit të lindjes. Psenë e di vetëm ajo, por të paktën i kujtojmë se pavarësisht memories së shkurtër nga e cila vuajmë ne shqiptarët, të mos u hedhë hi syve qytetarëve duke përdorur Migjenin. Atë ditë zonja Topalli dhe miqtë e saj në qeveri e parti, i dërguan lule shkrimtarit socialist Dritëro Agolli dhe mirë bënë për 80 vjetorin e lindjes, por mirë do të ishte ta thoshte edhe një fjalë për Migjenin, se ja erdhi dita dhe iu desh ta përdorte për t’u mbrojtur nga një sulm mëse i drejtë i Presidentit dhe i mbështetur në Kushtetutë.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close