Mimoza Kusari-Lila: Kamionët serbë s`do të lejohen në Kosovë

Zëvendëskryeministrja, Mimoza Kusari-Lila ka thënë se kamionët me mallra serbe nuk do të lejohen të hynë në territorin Republikës së Kosovës.
Ajo ka deklaruar në media se reciprociteti është duke vazhduar dhe nuk do të ndryshojë, pavarësisht deklaratave të fundit nga zyrtarët e Serbisë dhe BE-së.
Ministrja Kusari-Lila tha se ekzistojnë dy opsione për kamionët e mbetur në Merdarë. E, para sipas saj, është që kamionët mund të hyjnë në Kosovë me qëllim, kthimin e menjëhershëm në Serbi si dhe opsioni i dytë, që është edhe risi, kamionët mund të hyjnë por malli i ngarkuar në ta, nuk mund të zhdoganohet për tu futur në treg.

Nga faqa ne facebook: Te behemi 50.000 veta kunder regjistrimit te fese & kombesise.Loje e Grekut —> “Shperndaje”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button