Bollano: Do të fitoj sërish në Himarë! Kush punon edhe gabon

Kryebashkiaku në detyrë i Himarës Vasil Bollano deklaroi se kush punon edhe gabon. Sipas tij raporti i Kontrollit të Lartë të Shtetit vërtet ka vënë re disa probleme financiare por se është bërë një kontroll i veçantë dhe specifik e ka gjetur disa probleme por për të cilat do të merret prokuroria e cila është e vetmja që ka juridiksionin për këtë çështje. Në një intervistë për “Ora Neës” Bollano deklaroi se ka marrë pafajësinë me vendim të Gjykatës së Apelit sa i takon çështjes së tabelave në gjuhën greke. Bollano këmbënguli se në Himarë janë bërë investime nga zeroja që kur e ka marrë mandatin e parë si kryebashkiak.

Per me teper klikoni me siper ^^^

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button