Emra Shqiptarë

EMRA SHQIPTARË PËR VAJZA DHE DJEM

Emra për vajza:

A | B | C | Ç | D | Dh | E | Ë | F | G | Gj | H | I | J |K | L | Ll | M | N | Nj | O | P | Q | R | Rr | S | Sh |T | Th | U | V | X | Xh | Y | Z | Zh

Emra për djem:

A | B | C | Ç | D | Dh | E | Ë | F | G | Gj | H | I | J |K | L | Ll | M | N | Nj | O | P | Q | R | Rr | S | Sh |T | Th | U | V | X | Xh | Y | Z | Zh

Shperndaje per te gjithe miqte e tu per ti vendosur vajzes apo djalit nje emer autokton Shqiptar.
KLIKO KETU per ta shperndare tek miqte e tu.

Back to top button