Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Samiti i ‘Open Balkan’/ Zaev e konfirmon: Kjo do të jetë pjesëmarrja ime e fundit

Është duke u zhvilluar ditën e sotme samiti i “Open Balkan” në Pallatin e Kongreseve me pjesëmarrjen e Zaev, Vuçiç dhe Ramës.

Teksa ka marrë fjalën kryeministri i Maqedonisë së Veriut është shprehur se kjo do të jetë pjesëmarrja e tij e fundit në këto mbledhje. Por Zaev ka konfirmuar gjithashtu se indirekt ai do të marr pjesë.

Ndër të tjera i paranishëm ka qenë dhe kryeministri i ri i Maqedonisë së Veriut.

“Kemi suksese për të treguar, rezultate se grupi i punës ka bërë punë të shkëlqyer. Kemi hapa të dukshëm për të treguar, kjo do të jetë pjesëmarrja ime e fundit në mënyrë të drejtpërdrejtë”, tha Zaev./Gazeta Shqip

Back to top button