“Po na përdorin si kavje eksperimentale”, ish-deputeti mjek i Kuvendit të Shqipërisë: Koronavirusi i paraprin stuhive të programuara

Ish-deputeti i Kuvendit të Shqipërisë Eduart Bejko, që është në profesion mjek, ka reaguar sot në lidhje me dabatin botëror për COVID-19 dhe shkruan se rastet e vdekjeve, pavarëisht nga shtetet janë rë raport të drejtë më popullësinë dhe nuk ka vend për panik. Më tej ai shprehet se me popullin po bëhet një eksperiment social dhe mund të rezultojë  në një një kontroll të burgimit mendor, fizik e shpirtëror.

“Prsh miqte e mi..! Kam formatuar nje mendim personal qe: Dominanca e nje rendi te ri boteror per te kontrolluar krijesen humane po behet reale me shume se kurre.. Pandemia do te mbetet nje term i harruar perball asaj qe eshte inskenuar per tu luajtur me pas..

Shifrat nuk justifikojne kete pompim situate pavaresisht lancimeve mediatiko mortore pasi vdekjet jane brenda kornizave normale te cdo shteti ne raport me popullsine perkatese ( si per ata me masa drastike dhe per ata me masa te moderuara).. Druaj se njerezimi thjesht po perdoret si nje kavje eksperimentale qe ka gjasa te rezultoj ne nje kontroll burgimi mendor, fizik dhe shpirteror..

Corona virusi?? Ehhh….nje artikulim qe do humbase shpejt por edhe qe do sherbej si nje justifikator perball “stuhive te tjera tashme te programuara” qe do perjetoj njeriu ne planetin tone.. Qofsha i gabuar..gjithsesi nje mendim i ndare me ju ishte.. Do rrojme dhe te shohme…!! Kalofshi sa me lehtshem ne keto kohe te turbullta..!!!!”, shkruan Bejko.

loading...
Back to top button
Close