OSHEE: Ja si do të realizohet kompensimi i faturës së energjisë elektrike

OSHEE ka publikuar një video ku tregohet një shembull ilustrues se si do të kompensohen konsumatorët e energjisë elektrike për mars 2019, me numër reference mars 2019 pas leximit të faturës së prill 2020.

Sipas të dhënave nga OSHEE, për muajin mars, praktikisht do të kombinohet procesi i leximit normal për një numër të konsiderueshëm konsumatorësh, rreth 60-70%, ndërsa për pjesën tjetër, në pamundësi leximi, do të aplikohet një vlerë referuese (gjendje kreditore) që do të ketë referencë marsin e kaluar të vitit 2019.

SHEMBULLI ME VIDEO I OSHEE

Shembull, realizimi i kompensimit

Shpjegim konkret për faturat mars 2020, me referencë mars 2019 dhe kompensimi pas leximit në muajin prill 😊

Back to top button