Vatra e nxehtë e fasonerisë në Krujë, infektohen edhe 5 gra në Kurbin

Zgjerohet vatra e infeksionit që nisi në fasonerinë e Krujës.

Pesë rasteve të deritanishme u shtohen edhe 5 të tjera në Kurbin.

Advertisement

Pese të prekurat në Kurbin janë gra, që u infektuan në fasonerinë e Krujës.

Në këtë fasoneri deri tani janë prekur edhe 3 gra të tjera nga Kruja dhe 2 nga Kurbini.

Back to top button