Pensionistët shijojnë “lirinë”, dalin shëtitje rrugëve të Tiranës (FOTO)

Një ditë më parë, kryeministri Edi Rama u dha mundësi të moshuarve që këtë të shtunë të dilnin për një shëtitje, nga ora 08:00 deri në 11:00.

E mëngjesin e sotëm rrugët kryesore dhe atyre të lagjeve janë mbushur nga pensionistët, të cilë kanë më shumë se një muaj të izoluar në shtëpi.

Advertisement

Back to top button