“Shkuan në varrime e mbajtën lokalet hapur”/ Pipero: Shkodranët bën gabime fatale, masat duhet të vijojnë

Mjeku Pëllumb Pipero ka folur sot për situatën e COVID-19 dhe ka dhënë këshillat e tij se si të mbrohemi. Në një lidhje direkte me emisionin “Zonë e Lirë”, Pipero tha se masat duhet të vijojnë edhe pse sot jemi në ditën e 40 të karantinës.  Më tej ai tha se qeveria do vijojë me masat lehtëseuse në ditët në vijim dhe do kalohet me pak dhimbje.

Unë bësoj se masat duhet të vijojnë, karantina në kuptimin klasin nuk është si ka qenë dikur. Kjo është një karantinë e vëçantë, pasi është shoqëruar me disa masa. Ne kemi kalaur pjesën më të vështirë dhe na ka nxjerr disa mësime. Unë besoj se masat do të lehtësohen nga qeveria dhe do e kalojmë më sa më pak dhimbje këtë epidemi”, u shpreh Pipero.

Advertisement

Po ashtu ai u shpreh se rasti i Shkodrës është për të ardhur keq, pasi qytetarët nuk respektuar masat. “Ka pasur disa varrime, ka pasur lokale që qëndronin të hapura, njerëzit shkonin në markete sikur nuk kishte ndodhur asgjë. Kj

Back to top button