Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Bare dhe Sadiku u mësojnë spanjollëve himnin shqiptar (VIDEO)

Ditët e karantinës janë të vështira për të gjithë, aq më shumë në Spanjën e goditur rëndë nga koronavirusi

Por skuadra e Malaga-s ka menduar të argëtojë tifozët, duke publikuar një video me dy lojtarët shqiptarë, Keidi Bare dhe Armando Sadiku.

Ata vendosen para një prove, të interpretojnë Himnin shqiptar, një provë shumë e lehtë, të cilën Bare dhe Sadiku e kryejnë me dëshirën më të madhe.

Sadiku qëndron i ulur, ndërsa Bare kryen një interpretim emocionues të Himnit, ndërsa vendos edhe dorën në zemër.

Back to top button