Riatdhesimet / Doni të ktheheni në Shqipëri ose Itali? Publikohen datat dhe oraret e fluturimeve

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka publikuar datat dhe oraret e fluturimve që do të kryehen përmes kompanisë Air Albania, për riatdhesimin e shqiptarëve të mbetur jashtë kufijve për shkak të koronavirusit.

Sipas kalendarit të riatdhesimeve, fluturimet e para do të jenë në datat 18 dhe 19 prill. Fluturimet Stamboll-Tiranë, Tiranë-Romë dhe Romë-Tiranë do të kryhen në datë 18 prill. Ndërkohë, në datë 19 prill do të kryhen fluturimet Tiranë-Milano dhe Milano-Tiranë.

Advertisement

Kalendari i riatdhesimeve dhe oraret përkatëse:

93409477_1625815387573662_7160964063126618112_o.jpg

Back to top button