Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Apeli i Bashës: Qeveria të ndihmojë me mjekë në Luginën e Preshevës, e kemi detyrim kombëtar

Kryetari i PD-së Lulzim Basha i ka bërë thirrje qeverisë që të ndihmojë shqiptarët në Luginën e Preshevës,

të cilët po përballen me pandeminë e COVID-19.

“Lugina e Preshevës po përballet me pasojat e COVID-19. Për situatën e veçantë ku ndodhen, i bëj thirrje qeverisë të ofrojë asistencë shëndetësore përmes personelit mjekësor. Ndihma për vëllezërit dhe motrat tona atje, është detyrim kombëtar dhe kushtetues.”, shkroi Basha në Twitter.

Back to top button