Murrizi: Mbledhjet online, show i radhës i të njejtëve aktorë të teatrit të përshtirë politik

Nga Myslim Murrizi

Keta kane 30 vjet qe mblidhen ne tavoline e fizikisht dhe vetem jane tallur e kane VJEDHUR SHQIPTARET

Tani duke qene larg njeri tjetrit dhe e shohin me ekran” besoj” qe do ta rregullojne

Këshilli i Sigurisë Kombëtare me Kushtetutë është si bashkimet profesionale dikur.

Neni 168 i Kushtetutes pika 3 shprehet qarte se :

Keshilli i Sigurise Kombetare eshte organ keshillues i Presidentit te Republikes.

Pra njelloj siç nje President tjeter emertoi nje strukture me “ veterane pensioniste” dhe i quajti “ keshilli i te urteve”

Por ndryshimi eshte se “keshilli i te urteve” nuk eshte cituar ne asnje nen te Kushtetutes

Ndersa Keshilli i jo te urteve por i hajduteve me emrin keshill i sigurise Kombetare, eshte sanksionuar ne Kushtetute( neni 168 pika 3)

Tani se çfare keshillash mund ti japin Presidentit per Pandemine dhe virusin convid-19 keta “ baballare” te MJEKESISE nuk besoj se ka Shqiptare ta dije

Por edhe se çfare keshille, keshillimore pret Presidenti nga keta 9 politikan ku asnjeri nuk eshte MJEK, vetem Presidenti mund ta dije.

1 ka mbaruar per gjuhe,1 ka mbaruar anglisht, 1 ka mbaruar ekonomik,1 ka mbaruar shkenca politike,1 ka mbaruar per kimi, 1 ka mbaruar juridikun, 1 ka mbaruar oficer dhe Rama me Bashen me shkolle te mesme se njeri ka marre diplome per zhgarravina, tjetri pas 12 viteve por “anonime” si jurist-perkthyes dhe te dy vijne me katapult nga emigrant ne France e Hollanden ene “lidera” per Shqiptaret

Nje gje nuk kam arritur ta kuptoj fare fare dhe ishalla mar ndonje shpjegim nga keshilli keshillimor i Presidentit:

Ky varianti qe: te shtune e te djele ne izolim TOTALdhe nga e hena gjer te premten bredhje tufa tufa ne çdo lokal, nuk e di se ku eshte kopjuar ose cili protokoll e ka????????

loading...
Back to top button
Close