Nxënësit e Vlorës orë informuese për higjienën personale

Në të pikat kufitare vijojnë kontrollet në kuadër të masave për koronavirusin, si dhe janë shpërndarë broshura me mesazhe sensibilizuese për parandalimin e virusit. Në shkollat e Vlorës janë afishuar në klasa masat e nevojshme për parandalimin e koronavirusit.

Drejtoresha e shkollës 9-vjeçare ‘Lef Sallata’ Egla Xhemalaj tha se në çdo klasë nxënësit po informohen për masat bazuar dhe nga udhëzimi i ministrisë së Arsimit dhe Shëndetësisë.

Kemi filluar një sensibilizim nëpër klasa, çdo mësues kujdestar ka prezantuar disa nga rregullat për tu mbrojtur ndaj këtij infeksioni”, tha Xhemalaj.

loading...
Back to top button
Close