Koviq: Nëse e dorëzojmë Kosovën, kufijtë e Serbisë do të mbrohen në Nish, Tutin e Beograd

Anëtari i Kryesisë së lëvizjes Fshesa 2020, Millosh Koviq, ka deklaruar se nëse “e dorëzojmë Kosovën”, Serbia do ta mbrojë veten në Nish, Tutin e Beograd, i ka thënë kështu TV Hepi të Beohgradit.

Koviq, që është profesor në Fakultetin Filozofik të Beogradit, i deklaroi këtij televizioni se situata gjeopolitike në botë po ndryshon dhe nga bota unipolare po shkon nga ajo multipolare.

Loading...

“Sot janë tre lojtarë në botë, Amerika, Rusia e Kina, dhe dy nga këto tri nuk janë kundër nesh kur është fjala për çështjen e Kosovës”, është shprehur ai.

Anëtari i Kryesisë së lëvizjes Fshesa 2020 ka shtuar se për hir të paqes së fëmijëve tanë duhet të forcohet mbrojtja e vendit, meqë kjo është bazë e paqes.

“Izraeli është i rrethuar nga armiq, prandaj duhet të ketë më të fortën ushtri. Po deshëm pqae për fëmijët tanë, ushtarakisht duhet të jemi të fortë ushtarakisht”, ka thënë Koviq.

Loading...
loading...
Back to top button
Close