Çfarë na tha sot presidenti ynë Meta?

Nga Spartak Ngjela

Çfarë na tha sot presidenti ynë Meta?

“Kisha të dhëna- tha ai – se do digjej Kuvendi në datën 8 qershor!”

Po dekreti u zhdekretua në datën 10 qershor?

Çdo të thotë kjo? Kjo tregon se ky farë presidenti e ka pritur djegien e Kuvendit me ankth në datën 8 qershor, dhe meqë ai nuk u dogj dot, zhdektetoi zgjedhjet që t’iu jepte dhe një dorë hordhive të vijonin përplasjet për destabilizimin e Shqipërisë.

Kjo është e vërteta. Por, a di Komisioni Hetimor këtë? Sigurisht që e di.

loading...
Back to top button
Close