VIDEO/ Serbia në panikë: Ushtarët e Shqipërisë shfaqen në Mitrovicë të veriut

Rreth 40 ushtarë të KFOR-it, duke përfshirë edhe pjesëtarët e ushtrisë shqiptare, ecën sot në rrugën kryesore të Mitrovicës së Veriut.

Mediat serbe raportojnë se kjo nuk iu është dukur vizitë rutinore e KFOR’it dhe se qytetarët serbë në të pjesë i ka shqetësuar kjo vizitë, transmeton Gazeta Express.

Vizita ka ndodhur rreth orës 11:00, ku një grup ushtarësh të KFROR’it, fillimisht në urën e Ibrit e pastaj shëtitoren kryesore të Mitrovicës.

loading...
Back to top button
Close