Karakamisheva: Shqiptarët në Maqedoni janë vetëm 16.7% (Detajet)

Profesoresha kontroverse maqedonse dhe përkrahëse e VMRO-DPMNE, Tanja Karakamisheva ka shkruar se shqiptarët në Maqedoni janë vetëm 16,7 %.

Ajo këtë e ka thënë përmes një postimi në facebook duke pretenduar me të dhënat e saja të pabazuara askund.

“Sipas të dhënave të azhurnuara për shtetësitë e lëshuara në Maqedoni ka pak më shumë se 2.4 milion shtetësi, nga të cilat 1,883,612 (72,66%) janë deklaruar si maqedonas, 375,601 (16.7%) – shqiptarë, 2, 66% romë, 3.85% turq, 1.78% serbë, 0.84% boshnjakë, 0.48% vllehët dhe 1.03% të tjerë.

Kjo vlen për ata që ende nuk e kanë kuptuar apo nuk duan ta kuptojnë dhe nuk e dinë se çfarë po ndodh në Ballkan”, shkruan Karakamisheva në Facebook./ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close