Hunda Hindu Hain, afrikani që protestoi dje në Athinë për Vorio-Epirin

Nga Arben Llalla
Hunda Hindu Hain është një refugjat i ardhur në Greqi nga Afrika. Ai ka zbuluar se është trashëgimtar i Themistokliut dhe Aristotelit.

Hunda Hindu Hain protestoi dje para Kuvendit të Greqisë për Maqedoninë dhe mbi shpinë mbante flamurin e aneksimit të Jugut të Shqipërisë, Vorio-Epirit.

Hunda Hain Hindu kishte mësuar në një kishë ortodokse greke në Afrikë se Maqedonia dhe Veriu i Epirit janë toka greke dhe çdo njeri që ka kulturë greke duhet të luftojë për këto troje…

Historia vazhdon me sëmundjen e grekëve që çdo tokë, ku ka rënë ushtari grek pronësohet si greke. Por, ushtari grek ka rënë në Veri të Koresë, në Veri të Vietnamit, jo vetëm në Bularat apo jo?

Në vitet 1930 sekretari i ministrisë së jashtme të Italisë, Giovani De Martino thoshte: “Grekët janë të aftë që të marrin një zezak të vërtetë amerikan, të zi si qymyri dhe pasi të punojnë gjashtë muaj me të, ta kthejnë përsëri në Amerikë me besimin e plotë tek vetja e tij që ai është pasardhës i drejtëpërdrejtë i Themistokliut.”/ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close