Bregu nxit europianët: Shkoni në Tiranë se nuk do zhgënjeheni!

Nga Sarajeva ku ka nisur zyrtarisht punën si Sekretare e Përgjithshme të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Majlinda Bregu ka zgjedhur të promovojë Tiranën. Përmes një videomesazhi në rrjetin social “Instagram”, Zonja Bregu tregon atmosferën e ngrohtë që ofron kryeqyteti, mikpritjen dhe mundësitë e shumta të argëtimit për vizitorët.

“Këshilli Rajonal i bashkëpunimit_rcc

Advertisement

#Ballkani Perëndimor është in ON!

# Ballkani Perëndimor është IN!

Këtë të diel ju japim një shtysë, një paraqitje të shkurtër, një fraksion, nga ndjesia dhe shija që të jep Tirana e mrekullueshme, mikpritëse dhe plot ngjyra!

Në këtë pjesë të botës, Tirana është qyteti që nuk fle kurrë, – A e ndjeni këtë?

Përgatituni dhe ejani të shijoni Tiranën, më vonë do të përgëzoni vetën për vendimin e marrë. Kjo video u realizua nga Bashkia e Tiranës”, shkruan Majlinda Bregu.

Teksa i fton të huajt të vizitojnë kryeqytetin shqiptar, Bregu vazhdon: “50 hijet e Tiranës. Dhe s’keni pse prisni një jetë për ta vizituar”. /a.rada/ZgjohuShqiptar.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button