Bullgarët propozojnë ndarjen e Maqedonisë mes Shqipërisë dhe Bullgarisë?!

Një gazetë bullgare ka dalë me një propozim interesant, ku propozon ndarjën e Maqedonisë mes Shqipërisë dhe Bullgarisë

“Të gjithë bëhen budallenj dhe nuk e dijnë se luftërat tona në të kaluarën kanë qenë për bashkimin e Maqedonisë dhe Thrakisë së Odrit me nënën Bullgari?

Tani pas deklaratave të Zoran Zaevit, nuk na mbetet asgjë tjetër përveç se t’i fillojmë negociatat me shqiptarët për ndarjen e Maqedonisë së Vardarit mes Shqipërisë dhe Bullgarisë.

Të gjithë që shkruajnë për Maqedoninë e dijnë që ajo do të ndahet mes Shqipërisë dhe Bullgarisë, por të gjithë shtiren sikur nuk janë të njohur me problemin dhe presin dikush tjetër ta zgjidhë./ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close