“Hashim, vetë ke deklaruar se nuk ke vrarë asnjë serb gjatë luftës, por si erdhe në krye të UÇK-së”

Murat Jashari
Nga Murat Jashari
“Në luftë, nuk ke luftuar Z. Thaçi!? Në financë, nuk ke financuar UÇK-në!? Në organizime, nuk ke organizuar asgjë në Zvicër!? Do të thotë s’ke vepruar as në Kosovë dhe as në Zvicër, apo jo? Si të takoj vendi të Drejtorit Politik të UÇK-së pa bo gjë!???”, pyet Jashari, Hashim Thaçin.
Vëllai i Ismet Jasharit, komandant “Kumanova”, Murat Jashari, në vazhdimin të pyetjeve drejtuar Hashim Thaçit e pyet për qëndrimin e tij të vëllai i Arkanit, siç thotë ai, për punën që e ka bërë në Zvicër, për ardhjen e tij në krye të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe për shumë gjëra të tjera.

Jashari thotë se të gjitha punët e Thaçit janë orientuar nga Serbia.

“Në luftë, nuk ke luftuar Z. Thaçi!? Në financë, nuk ke financuar UÇK-në!? Në organizime, nuk ke organizuar asgjë në Zvicër!? Do të thotë s’ke vepruar as në Kosovë dhe as në Zvicër, apo jo? Si të takoj vendi të Drejtorit Politik të UÇK-së pa bo gjë!???”, pyet Jashari, Hashim Thaçin.

“Mos të takojë posti sepse ke vrarë shefat e UÇK-së?”, vazhdon pyetja e radhës.

“Mos të takojë posti sepse ke vjedhur me shokët e tu fondin «Vendlindja Therret»? Mos të takojë posti sepse e bllokove armatimin e UÇK-së në Shqipëri? Mos të takojë posti sepse e sabotove UÇK-në me armë dhe financa? Njeriu që likuidon shefat e UÇK-së. Njeriu që vjedhë paret e Ushtrisë në kohë lufte. Njeriu që rri te armiku shlirë në kohë lufte.”, janë pyetjet e radhës.

“Si ka mundësi një djalë i ri si ti, pa asnjë rezultat, pa asnjë punë të kryer në UÇK të bëhet shef i UÇK-së? Dhe madje ti komandojë ata djemtë që luftojshin dhe që rrezikojshin jetët e tyre. Si ka mundësi një person si ti që s’ka vepruar hiq në Zvicër të merrë vendime në emër të atyre që luftojshin në terren në Kosovë? Si ka mundësi të jesh shef i UÇK-së para Ukshin Hotit, Zahir Pajazitit, Adem Jasharit, Behadin Allaqit, Fehmi Lladrovcit, Sokol Dobrunes, Adem Demaçit etj…?”, vazhdon tutje me pyetje Jashari.

Më poshtë, lexojeni pyetjet e radhës:

Murat Jashari

101. A të kalojë Billal Ceka i Glloboçicës ?

102. Billal Ceka a ishte bashkëpunëtor i serbëve?

103. A ka fakte se ka dhunuar Billal Ceka në kufi gra shqiptare me serbë?

104. A ka prova për një dhunim mbi një gru të martuar nga Gjakova bashkë policët serb, apo jo?

105. Do të thotë shef i UÇK-së, Hashim Thaçi qëndron sigurt tek vëllai i Arkanit, dhe kalon kufijtë me paramilitarët e Serbisë pa asnjë problem?

106. Çka i thonë kësaj pune?

107. Ti Hashim Thaçi gjitha lidhjet, gjitha punët tua të orientojnë nga Serbia!

108. Në luftë, nuk ke luftuar Z. Thaçi!?

109. Në financë, nuk ke financuar UÇK-në!?

110. Në organizime, nuk ke organizuar asgjë në Zvicër!?

111. Do të thotë s’ke vepruar as në Kosovë dhe as në Zvicër, apo jo?

112. Si të takoj vendi të Drejtorit Politik të UÇK-së pa bo gjë!???

113. Mos të takojë posti sepse ke bërë diçka tjetër?

114. Mos të takojë posti sepse ke vrarë shefat e UÇK-së?

115. Mos të takojë posti sepse ke vjedhur me shokët e tu fondin «Vendlindja Thërret»?

116. Mos të takojë posti sepse e bllokove armatimin e UÇK-së në Shqipëri?

117. Mos të takojë posti sepse e sabotove UÇK-në me armë dhe financa ?

118. Njeriu që likuidon shefat e UÇK-së.

119. Njeriu që vjedhë paret e Ushtrisë në kohë lufte.

120. Njeriu që rri te armiku shlirë në kohë lufte.

121. Njeriu që bllokon armatimin për të dëmtuar UÇK-në në kohë lufte.

122. Çka i thonë atij njeriut????

123. A i thonë tradhtar atij njeriut?

124. A i ke bë të gjitha këto punë për interes të Serbisë?

125. Ti a je tradhtar apo spiun apo agjent? Çka je?

126. Me rrena, gënjeshtrat e tua ndaj popullit kam bë, kam bë. Mut ke bë! Tradhti ke bë! Populli nuk te njeh. Por unë do t’i tregojë popullit se kush je.

127. Ata që nuk të njohin mendojnë se ke vepruar diçka, por jo aktivistet e vjetër! Të gjithë aktivistët e dijnë se nuk ke vepruar asgjë!

128. Nuk ke marrë pjesë në asnjë aksion guerilë, a është e vërtetë?

129. Kundërshtomë nëse nuk janë të sakta pohimet e mija.

130. Vetë ke deklaruar në gazeta se nuk ke vrarë asnjë serb sepse nuk ke luftuar asnjë herë, a është kështu?

131. Ke mundësi ti tregosh edhe njëherë popullit, sesi dhe kush të emëroj «Drejtor të UÇK-së» pa luftuar hiq?

132. Aktivitete ushtarake nuk ke patur?

133. Aktivitete tua në LPK kanë qenë shumë të vogla për mos të them hiq!

134. Nuk je dalluar për punë të mëdha, apo jo?

135. Nuk je dalluar për trimëri të veçantë në Zvicër (se për në luftë mos të flasim), apo jo ?

136. Nuk je dalluar për një kontribut financiar të jashtëzakonshëm, apo jo?

137. Nuk je dalluar për një shkollë të madhe ose mençuri të jashtëzakonshëm?

138. Do të thotë nuk ke kontribuar me para, nuk ke kontribuar me gjak, nuk ke kontribuar me mendje dhe u bëre SHEF i UÇK-së apo jo?

139. Si ka mundësi?

140. Ke mundësi t`ia shpjegosh popullit këtë punë?

141. Si ka mundësi një djalë i ri si ti, pa asnjë rezultat, pa asnjë punë të kryer në UÇK të bëhet shef i UÇK-së? Dhe madje ti komandojë ata djemtë që luftojshin dhe që rrezikojshin jetët e tyre.

142. A të duket kjo anomali?

143. Si ka mundësi një person si ti që s’ka vepruar hiq në Zvicër të merrë vendime në emër të atyre që luftojshin në terren në Kosovë?

144. Si ka mundësi të jesh shef i UÇK-së para Ukshin Hotit, Zahir Pajazitit, Adem Jasharit, Behadin Allaqit, Fehmi Lladrovcit, Sokol Dobrunes, Adem Demaçit etj…?

145. Si është e mundur një djalë i ri të bëhet shef për një kohë rekord pa punuar fare në ato organizata? Të avancohet në kryesi të organizatës studentore, të universitetit, të LPK-së dhe të UÇK-së?

146. Të gjithë aktivistët që e njohin Z. Hashim Thaçin e dijnë se nuk ke kurrfarë trimërie, nuk ke kurrfarë mençuri, por të gjithë e dijnë se je dinak apo jo?

147. Dinakëria, a është virtyti ose me mirë të them kualiteti i tradhtarëve?

148. Dinakë si gjyshi i yt Sinan Idrizi (Thaçi) oficer i OZNA-s e i KOS-it që në kohën e vetë Drenicën e kishte sjellë në gisht, nipi i tijë Hashim Haxhi Thaçi po e sjellë krejt Kosovën në gisht me ndihmën e BIA-s e shërbimeve të shteteve të bashkësisë evropiane mike të Serbisë, a është kështu?

149. Nëse shkojmë me këtë logjik, kur janë vrarë aktivistët e parë dhe shefat te UÇK-së ti ke qen i përzier në gjitha ato ngjarje?

150. Pa u vrarë ata njerëz, ti nuk ishe bë kur shef politik i UÇK-së!?

/ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close