Çfarë thoshte Gent Cakaj për bashkimin Kosovë – Shqipëri? (VIDEO)

Gent Cakaj në nëntor të vitit të kaluar kishte folur rreth bashkimit eventual të Kosovës dhe Shqipërisë.

I pyetur se a duhet bashkuar Kosova me Shqipërinë ai kishte thënë se duhet shikuar mënyra se si mund të bëhet bashkëpunimi mes dy shteteve.

Për më shumë, shikojeni videon./ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close