Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Në Brar të Tiranës, u zbulua varri i vitit 1201, e Principatës së Arbërve /Foto

Siç dihet Principata e Arbërit u formua në vitin 1190 dhe ishte i pari shtet feudal shqiptar që është dokumentuar dhe ekzistoi deri nga fundi i shekullit XIII.Mbi të ndodhet edhe mbishkrimi: “Kujtoje o Zot shërbëtorin tënd Mihal Zeguri, me bashkëshorten dhe nipërit”.

Më 17 qershor 1984, në fshatin Brar të Tiranës, u zbulua një varr i vitit 1201, që flet për Principatën e Arbërit. Në të janë skalitur 5 kryqe dhe 5 harqe, shenjë e 5 pjesëtareve të familjes të sundimtarit arbëror./ZgjohuShqiptar.infoImage result for Në fshatin Brar të Tiranës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button