Aktori serb tronditë Serbinë: “NATO duhet të bombardonë Serbinë një herë në vit”

Aktori i njohur serb Sergei Trifunoviq, thotë se Serbia duhet të bombardohet se paku një herë në vit.Aktori dhe bashkëpunëtori i ngushtë i Saša Jankoviç, ka tronditur Serbinë me deklaratën e ti i cili kërkoi që ‘Serbia duhet të bombardohet një herë në vit”.Deklarata e tij ka nxitur reagime të ashpëra në Serbi, duke i quaajtur të pa pranueshme për popullin serb deklarimin e aktorit.Një nga anëtarët e akademisë serbe, deputetja Ljubisha Stojovirović, thotë se asnjë person normal nuk mund të mendojë as edhe të thotë atë që tha Trifunoviq./ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close