Schwarz-Schilling: Kosova duhet të ishte njohur prej kohësh prej të gjitha vendeve të BE-së (VIDEO)

Ish-përfaqësuesi i Lartë i OKB-së për Bosnje-Hercegovinën, Christian Schwarz-Schilling, kritikon faktin që nga 27 shtete anëtare të BE-së pesë shtete nuk e kanë njohur Kosovën dhe thotë se për këtë shkak “Evropa nuk është në gjendje që të bëjë një politikë të qartë kundrejt Serbisë dhe Kosovës. Dhe ky është turp!”/ZgjohuShqiptar.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close