Ekskluzive-Ja dokumenti ku Shqipëria njeh Genocidin nga Shovinistët Grekë (Dokumenti)

Levizja “Zgjohu Shqiptar” sjell një dokument ekskluziv për cështjen Came dhe për qëndrimet e ndryshme të qeverisë shqiptare sot dhe dje. Më 1994, Kuvendi i Repuplikës së Shqipërisë shpalli 27 Qershorin në kalendarin Kombëtar si: “DITA E GENOCIDIT NDAJ SHQIPTARËVE TË ÇAMËRISË NGA SHOVINISTËT GREKË”.Gjithashtu u dekretua me Ligj që të ngrihet në Konispol Memoriali në kujtim të viktimave të këtij genocidi.Ky Ligj hynë në fuqi menjëherë.Tiranë, më, 30.6.1994Nr. i ligjit 7839 Kryetari i KuvenditPjetër ARBNORI/ZgjohuShqiptar.info

Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close