Meksika prodhon vodka me shqiponjën dykrenore (Foto)

Një kompanie meksikane e prodhimit të vodkës ka përdorur simbolin tonë kombëtar në shishet e saj të fundit për shitjen e produktit.

Pija me emrin “Kozlov Vodka” është shumë masive në Meksikë. Kjo lloj vodke gjendet në shije të ndryshme si limon, vanilje, mollë, mandarinë dhe pjepër.

Si logo, kompania që e prodhon përdor shqiponjën shqiptare, por nuk dihet se çfarë lidhje ka me kombin tonë.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close