A është gjallë Beg Rizaj? Pas vëllait të tij shtohen spekulimet mediale

Ngjarja e Kumanovës vazhdon të jetë mister. Mbi të gjitha përsa i përket viktimave të saj. Sipas autoriteteve maqedonase, 10 persona të grupit të armatosur u vranë gjatë aksionit dhe mes tyre është edhe Beg Rizaj, i njohur si Komandant Begu.

Por përveç vëllait të tij, Ramiz Rizaj, i cili u shpreh dje në KTV se beson që ai është gjallë, Portali jone “Zgjohu Shqiptar” ju sjell një fotografi që i shton edhe me shumë këto dyshime.

Gjatë momentit të dorëzimit të grupit dhe arrestimit të pjesëtarëve të tij vihet re se njëri prej tyre ngjan shumë me Rizajn, edhe pse personat janë me fytyrë nga muri.

Nëse kjo rezulton e vërtetë atëherë Beg Rizaj ose është ende gjallë, ose është vrarë pas arrestimit dhe jo gjatë luftimeve, përcjell Portali “Zgjohu Shqiptar”.

Misteri vazhdon…

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close