Fjalët e fundit të luftëtarit për motrën: Mos e ler nënën të mërzitet

Shumë emocionues rrëfimi i fundit nëpërmjet telefonit i njërit prej luftëtarëve, që me siguri ka mbetur i vrarë në luftimet në Kumanovë me motrën e tij.

Ai i thotë motrës se i kanë tradhëtuar, ndërsa i lë amanet nënën, përcjell Zhurnal.

“Me siguri do të vritemi! Nuk na ka mbetur asnjë plumb, mu kanë vrarë shumë shokë, po të kishim municion akoma do luftonim edhe këtë vend të trimave do ta mbushnim me varre të tyre. Na tradhtuan motër, por mos më qani e kemi pagur veten. Mos e le nanën të mërzitet së baba është ma i fortë”.
Dhe këtu merr fund gjithçka”, i ka thënë luftëtari motrës.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close