Luftime në rrugë, Kumanova si një shesh-xhirimi i Hollywood-it (VIDEO)

U bënë më shumë se 24 orë që qyteti i Kumanovës, veçanërisht “Lagjja e Trimave”, të kthehet në një arenë përplasjesh të armatosura mes forcave qeveritare dhe një grupi të armatosur.


Portali Albeu ju ka sjellë shumëvideo deri tani, por kjo që ju sjellim më sipër ngjan më shumë me një film aksion të Holliwoody-t. Policë dhe ushtarë që kanëpushtuar rrugët dhe sheshet eqytetit dhe qytetarë të pafajshëm që vrapojnë për të shpëtuar kokën.


Situata tani duket më e qetë, por banesat e shqiptarëve sa vjen dhe boshatisen.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close