New York Times: Shqiptarët janë raca më e bukur në Europë

Gazeta prestigjioze amerikane shkruan se raca e shqiptarëve është më e bukura në Europë. Artikulli është botuar me 24 Janar 2015.

Gratë shqiptare janë shumë të bukura, me flokë ngjyrë të zezë dhe me sy të zi. Vallet e tyre janë një kënaqësi për t’u parë, e sidomos kur konkurrojnë me vallet serbe.
Lëvizjet janë një bashkim i elegancës dhe forcës. Ata janë shumë të bukur dhe të talentuar. Janë si skocezët në shekullin e shtatëmbëdhjetë. Dhe janë raca me intelektuale në Ballkan. Nëse shkoni në Kostandinopojë ju do të gjeni njerëzit më të mirë, shkruan në postimin e gazetës New York Times.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close